Nieuw! Fysieke kaart voor fietsroutes ‘Van Gogh’s Streken’.

30-07-2017

Heide van goghs streken.jpg

 
 
 
 
 


 
 
Nu ook fysieke fietskaart voor belevingsroutes 'Van Gogh's Streken'.

De App 'Van Gogh's Streken' omvat diverse routes via de smartphone door het prachtige achterland van Vincent van Gogh in de omgeving van Nuenen. Naast de fiets- en wandelroutes op de App is er nu ook een fysieke kaart.

Uit de ervaringen van afgelopen jaar is gebleken dat veel fietsers graag een fysieke kaart tot hun beschikking willen hebben. Deze kaart brengt u net als de routes in de App naar het achterland van Vincent van Gogh. U fietst door het mooie landschap en beleeft de natuur en cultuur van de gemeenten Heeze-Leende, Geldrop-Mierlo en Nuenen.

Door middel van filmpjes, geluidsfragmenten en augmented reality is een route echt te beleven. Bij aanschaf van de fietskaart Van Gogh's Streken ontvangt u 2 codes die het mogelijk maken om, via de gratis te downloaden App de filmpjes en/of geluidsfragmenten onderweg te bekijken en te beluisteren. Zo neemt een boswachter u mee op pad door de prachtige natuur. En laat 'Vincent van Gogh' u allerlei historische en culturele plekjes zien.

Maak vooral ook  gebruik van de aanbiedingenpagina in de App waar veel plaatselijke ondernemers trakteren op aantrekkelijke aanbiedingen. Vaak zijn dit leuke kortingen op heerlijke versnaperingen tijdens een route met een totale voordeel van ruim €100,-

De fietskaart is in het Vincentre te koop voor € 5,99. Of bij de VVV's van Heeze-Leende en Geldrop-Mierlo en bij een aantal ondernemers met aanbiedingen in de App.

Rabobank Dommelstreek is initiatiefnemer van het platvorm Samen Vitaal, dat tot doel heeft de vitaliteit van de regio te versterken. 'Van Gogh's Streken' heeft als doel recreatie, economische groei en vitaliteit te stimuleren. Veel plaatselijke ondernemers doen graag mee en trakteren de recreant op aantrekkelijke aanbiedingen via de aanbiedingenpagina in de App.