Pop-up restaurant in Vincentre

01-08-2017

Wat nooit kan, is nu twee dagen mogelijk: dineren in het Vincentre!
Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september. Ervaar het Vincentre bij kaarslicht, wandel met een glas wijn door de tentoonstelling, hoor de verhalen van enkele gidsen, luister naar de muziek en geniet van het heerlijke diner.
De jonge en zeer talentvolle chef-kok Abu Bakthari is in Brabantse toprestaurants groot geworden, en is nu eigenaar van het Chefstable pop-up restaurant. Hij serveert vanaf 19.00 uur het aperitief, amuses, een 4-gangen diner met bijpassende wijnen en koffie met friandises. Na afloop ontvangt u een blijvende herinnering. Dit alles zorgt voor een onvergetelijke culinaire avond in het Vincentre!
Wilt u alvast reserveren? Stuur dan alvast een mail naar info@vgvn.nl met daarin uw naam, het aantal personen en de datum 29 of 30 september.
De kosten zijn € 97,50 per persoon.

Menu: 

Langoustine a la nage
Saffraan - Avocado - Kimchi
Wijn: Paul Cluver - Elgin, South Africa - Gewurztramimer
   ***
B
ouget
Noordzee bouillabaisse - Opper-doezer ronde - Alkmaarse parelgort
Wijn: Bodegas Pazo Casanova - Ribeiro, Spanje
  ***
Melk kalf
Jus van specerijen - Mais - Granen - Wortel bereidingen
Wijn: Castello di Buttrio - Friuli Colli Orientali, Italie|
  ***
Koffie karamel
Banaan - Kardemom - Vanille
Wijn : Viticoltori dell'Acquese - Piemonte, Italie - Moscato d'Asti

 Chefstable weefgetouw 2.JPG