Dineren in het Van Goghkerkje

09-06-2018

Van-Gogh_Brabant_kerk_toen_nu.jpegUniek om mee te maken!
Op zaterdag 9 juni 2018 organiseert Chefstable een pop-up restaurant in dit bijzondere kerkje. Geïnspireerd door het kleurenpalet van Vincents meesterwerken, worden daar even kleurrijke als smaakvolle gerechten geserveerd. Gerechten met een verhaal. 

Nuenen
De avond vindt plaats in het rijksmonument, dat in 1824 is gebouwd in Nuenen. Beter bekend als het Van Goghkerkje! De vader van Vincent, Theo van Gogh , was hier dominee. In de periode van 1883 - 1885 was de bekende schilder woonachtig in Nuenen. Speciaal voor ons pop-up restaurant is het Van Goghkerkje geopend voor het publiek.
Stap in de voetsporen van Vincent van Gogh en beleef de jonge jaren van de schilder in Nuenen, waar de eerste meesterwerken zijn gemaakt!

Culinaire avond
Een prachtige avond vol kunst, muziek en een heerlijk 7-gangen diner!
De gerechten die worden gereserveerd, zijn geïnspireerd op schilderijen van Vincent. Ze vertellen allemaal een deel uit het leven de schilder. Het zijn gerechten met een verhaal!
Ervaar het Van Gogh-kerkje bij kaarslicht, bekijk de speciale schilderijen aan de wanden, luister naar de muziek en geniet van het heerlijke diner.

Het Vincent van Gogh-arrangement:

  • Aperitief met een parade van amuses
  • 7 gangen Vincent van Gogh diner
  • 7 gangen wijnarrangement
  • Tafelwater & brood
  • Koffie en friandises na
  • €120 p.p. all-in

Reserveren
Reserveer telefonisch door te bellen naar 040-240-5007 of stuur een e-mail naar info@chefstable.eu en vermeld uw naam, telefoonnummer en dieetwensen.

Chefstable atelier foto.jpg