Fietstocht door Van Gogh landschap van Nuenen door Lionsclubs op zondag 2 juli.

02-07-2017

Lions fietstocht 2017.jpgOp zondag 2 juli organiseren vijf Lionsclubs uit de regio Eindhoven-Son-Nuenen gezamenlijk een sportieve maar vooral gezellige fietstocht. In de omgeving van Nuenen is nog veel te zien van het landschap uit de tijd van Van Gogh.
Het doel van deze fietstocht is het inzamelen van geld voor de WensAmbulance Brabant.


In iedere plaats is een opstappunt. Vanaf dit opstappunt is het mogelijk om zelf een keuze te maken voor een kortere route (25 km) of een langere route (40 km). De route staat op de website www.fiets-tocht.nl, zodat het mogelijk is alvast een plan te maken. Langs de route staan verschillende stempelposten, waar hapjes en drankjes klaar staan. 

De start is tussen 12 en 13 uur. Bij de start ontvangt u een goodie bag met daarin ook informatie over de fietsroute en uw startbewijs. 

Vanaf 16 uur staat de borrel klaar op de centraal gelegen blokhut aan de Van Oldenbarneveltlaan in Eindhoven. Onder het genot van een drankje en muziek, kan men nog wat napraten en wordt er een loterij gehouden. WensAmbulance Brabant zal aanwezig zijn om meer te vertellen over haar activiteiten. Rond 18 uur gaat de barbecue aan. 

De kosten van deze dag bedragen 17,50 euro (exclusief drankjes bij de barbecue), en 10 euro voor degenen die alleen fietsen. 

Aanmelden kan vanaf 1 juni via de website: http://www.fiets-tocht.nl/