#followvangogh

31-07-2017

#followvangogh

De vrienden Ruben, Jiro en Frank reisden de afgelopen maanden in de voetsporen van Vincent van Gogh. Jonge mensen die Vincent proberen te begrijpen, en daar op hun manier goed in slagen. Hun ervaringen leggen ze in videobeelden vast. En dagen de kijkers uit om dat ook te doen, met foto's of video. Niet alleen 'Volg Van Gogh', maar vooral ook 'Beleef Van Gogh'. Iedereen die dit doet, kan zijn ervaringen plaatsen op

facebook.com/routevangogheurope
#FollowVanGogh

In het vroege voorjaar bezochten de drie mannen het Brabantse landschap en de twee Nederlandse topmusea met veel werk van Vincent.

Begin van de zomer bezochten ze de Belgische mijnen en dwaalden door ongerepte natuur naar Vincents laatste rustplaats in Auvers-sur-Oise. 

Midden in de zomer vervolgden ze hun reis naar de verzengende hitte van Arles en Saint-Rémy-de-Provence. De videobeelden zijn prachtig; jammer dat de verzengende hitte niet voelbaar is. 

Volg Van Gogh door Europa en deel jouw verhaal! 
facebook.com/routevangogheurope
#FollowVanGogh

Zie de Compilation video 'The journey'. Deze compilatie bevat beelden van alle drie de films: https://youtu.be/IM64c4XRCmY?list=PLp9bGKxyieV2QVd07RyNfIC8d-bXsIlM9

Follow van Gogh I.JPG

 

 

 

 

 

Follow van Gogh II.JPG

 

 

 

 

 

Follow van Gogh III.JPG